16 de novembre, dia internacional per a la Tolerància - L'Altaveu
1016
post-template-default,single,single-post,postid-1016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

16 de novembre, dia internacional per a la Tolerància

Avui, 16 de novembre, és el dia internacional per a la Tolerància.

És un dia aprovat i promogut el 16 de novembre per la ONU. Es comença a celebrar l’any 1996, tot i que la ONU va celebrar l’any 1995 com l’any per a la Tolerància. I és que existeix la declaració de principis sobre la tolerància i un pla de seguiment.

Pels i les socialistes és un dia remarcable, ja que posa de manifest la necessària tasca a desenvolupar per afavorir la tolerància en tots els àmbits. Així doncs, es fa indispensable lluitar contra la intolerància. Amb arguments i accions. És necessari disposar d’un marc legal que integri i permeti no discriminar a les minories. Hem de ser capaços d’exigir educació i disposar d’accés a la informació de manera lliure, llibertat de premsa i marcs legals que garanteixin el dret a la informació. I per últim, la lluita contra la intolerància també exigeix una resposta i una solució local. Els problemes són globals però la solució és local o, fins i tot, individual. El diàleg, la no violència, la mostra de la solidaritat, són eines eficaces per confrontar els problemes i arribar a solucions.

Respectem-nos i estimem-nos en la diversitat.

«La tolerància consisteix en el respecte, l’acceptació i l’apreci de la rica diversitat de les cultures del món, de les formes d’expressió i de ser humans». Declaració de Principis sobre la Tolerància.

#16denovembre #Diainternacionalperalatolerancia

#SantVicençdelsHorts

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.