22 de setembre, dia Europeu sense cotxes - L'Altaveu
969
post-template-default,single,single-post,postid-969,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

22 de setembre, dia Europeu sense cotxes

Avui, 22 de setembre, celebrem el dia europeu sense cotxes.

En el marc de la Setmana Europea de la mobilitat, es realitzen activitats per promocionar una mobilitat sostenible i fomentar bones pràctiques i mesures permanents.
És necessari actuar per conscienciar sobre el trànsit motoritzat i promoure altres alternatives sostenibles, com el transport públic, el vehicle elèctric, la bicicleta…


#SantVicençdelsHorts/❤ de manera permanent queda restringit al trànsit el C. Barcelona, entre Pas del Llop i Àngel Guimerà. A més, durant el dia d’avui:

Barri de Vila Vella: plaça de la Vila i accessos, zona per a vianants de Vila Vela (c. de Mossèn Josep Duran, c. Nou, entre pl. de Catalunya i c. de Sant Josep, c. de Barcelona, entre c. del Pas del Llop i c. d’Àngel Guimerà, i c. de la Pobla).

Barri de La Vinyala: c. del Mestre Pérez Moya, entre c. de Sant Josep i c. Sant Vicenç, c. de la Marinada, c. del Doctor Ferran i c. de la Vinyala.

Barri de Can Ros: c. de Balmes.

#SantVicençdelsHorts/❤
#Mobilitatsostenible #Zonavianants

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.