A Sant Vicenç dels Horts, contra la pobresa - L'Altaveu
957
post-template-default,single,single-post,postid-957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

A Sant Vicenç dels Horts, contra la pobresa

Avui, 17 d’octubre, és el Dia mundial contra la pobresa.

#SantVicençdelsHorts/❤ treballem en diferents actuacions per tal de revertir la pobresa.

👉🏾 Una de les accions més importants i recents és l’ajut a les famílies amb la targeta moneder. A través d’aquesta mesura es garanteix independència a la familia i es dignifica la seva situació.

👉🏾 Ajudes a través de beques, de menjador, d’escolaritat, de casals, garantint que cap nen o nena es quedi sense poder realitzar activitats, casals d’estiu i garantint un àpat a l’escola.

👉🏾 Ajudem a combatre la pobresa energètica a través d’ajudes als rebuts de subministraments evitant així talls i que cap familia es quedi sense subministrament.

👉🏾 El Rebost Solidari. Complementem amb ajuts d’aliments a les famílies que passen per una situació de dificultat econòmica.

👉🏾 Garantim recursos per situacions d’emergència habitacional que, malauradament, es troben moltes famílies.

👉🏾 Ajudes socials com al transport, dentista, òptiques, etc.

#SantVicençdelsHorts/❤
#Contralapobresa
#Escutsocial

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.