L'APP MONEDER: Comprem a SVH - L'Altaveu
842
post-template-default,single,single-post,postid-842,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

L’APP MONEDER: Comprem a SVH

Entrevista al regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Xavi Gómez, on ens explica la creació de la nova APP Moneder SVH.👛👇
👉 Com funciona l’empresa Moneder?
Es tracta d’un sistema que té per objectiu beneficiar als comerços de Sant Vicenç dels Horts castigats per la crisi fent que les subvencions que paga el departament de Promoció Econòmica es gastin als comerços del municipi i aconseguir la supervivència del sector.
Per aconseguir-ho, l’Ajuntament ha contractat una aplicació anomenada MONEDER per ser utilitzada a través d’una APP.
Quan una persona o empresa rep una subvenció, el 50% de l’import se li ingressa en aquesta aplicació MONEDER. Amb aquesta aplicació podrà anar a qualsevol comerç del poble que prèviament s’hauran donat d’alta a l’aplicació, i fer la despesa corresponent.
👉Què es pot fer des d’aquesta aplicació?
L’objectiu d’aquesta aplicació és utilitzar-la com a Targeta Moneder, però a més a més permet que en un futur immediat pugui ser utilitzat com a eina de fidelització per part dels comerços.
👉És previst obrir aquesta APP a tota la ciutadania?
De fet, qualsevol persona pot utilitzar aquesta APP, descarregant-la.
La ciutadania podrà identificar-se a l’establiment amb l’APP i obtindrà un 1% de saldo a bescanviar en futures compres al mateix establiment. A més podrà accedir a promocions i estar al dia de las darreres noticies.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.