L'Escola Bressol Municipal El Petit Mamut es trasllada - L'Altaveu
764
post-template-default,single,single-post,postid-764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

L’Escola Bressol Municipal El Petit Mamut es trasllada

Ja han començat les obres de desmantellament i enderroc de l’edifici de Ca la Manela al centre de Sant Vicenç dels Horts.

Aquest nou espai, comprès entre el Carrer Barcelona i el Carrer Mossèn Josep Duran acollirà l’Escola Bressol Municipal El Petit Mamut, que actualment es troba situada al Carrer del Riu, 59, al barri de Vila Vella. La intenció de l’equip de govern és mantenir l’Escola Bressol Municipal al barri, amb la intenció d’afavorir també la seva revitalització.

El trasllat de l’Escola Bressol Municipal a un edifici nou permetrà millorar en accessibilitat i en eficiència energètica, fent-lo  més sostenible que l’actual emplaçament.

La inversió prevista és d’1,3 M€ aproximadament.

El nou edifici serà de 458 m2 amb un pati de 436 m2, i comptarà amb les següents instal·lacions:

3 aules, 1 aula multisensorial,  1 espai polivalent, 1 espai d’usos múltiples, cuina, despatx de direcció, despatx del personal educador, vestidors, magatzem i banys adaptats.

La capacitat de l’Escola Bressol Municipal és de 41 alumnes, i aquesta pot ser ampliable segons l’Oferta Pública corresponent si les necessitats ho requereixen.

#SantVicençdelsHorts/ #EBMElPetitMamut

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.