Signatura conveni de col·laboració per habitatges d'emergència a la Llar Residència de la Fundació Iris - L'Altaveu
975
post-template-default,single,single-post,postid-975,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Signatura conveni de col·laboració per habitatges d’emergència a la Llar Residència de la Fundació Iris

Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de #SantVicençdelsHorts/❤ Càritas de Sant Feliu i la Fundació Iris sobre els habitatges d’emergència que s’han pogut crear a la Llar Residència de la Fundació.🏡

Aquests habitatges, que s’afegeixen als que ja disposa l’Ajuntament, permeten donar una sortida a persones en situació de vulnerabilitat, amb prioritat per a famílies monomarentals.

👍L’Acord té per objectiu per seguir teixint una xarxa de seguretat per a que ningú quedi enrere. L’Ajuntament disposarà d’11 places per afrontar situacions d’emergència habitacional.

👉Com a Govern municipal seguim treballant per a que cap persona es trobi en aquesta situació i aquest acord reforça els pisos d’emergència social ja adquirits.

Seguim treballant per a que a #SantVicençdelsHorts/❤ ningú quedi enrere.

#Escutsocial
#ServeisSocials #SantVicençdelsHorts/❤

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.